Návrh informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a tvorbou informačního systému pro brněnskou firmu Para Bellum Lounge s.r.o., která se zaměřuje na vodní dýmky a drinky. Výsledný informační systém bude obsahovat 3 aplikace (pokladní systém určený pro zaměstnance jako desktopová aplikace pro Windows 11, rezervační systém jako webová aplikace a webová API služba komunikující s pokladním systémem) a vlastní databázi pro celý systém.
Goal of this thesis is to design and implement a new information system for Para Bellum Lounge company, situated in Brno focusing on hookah experience and selling alcoholic drinks. The output of this thesis are 3 applications: A Windows 11 desktop application acting as a cash register. A web application displaying reservation system. And finally, a web API service positioned between the cash register and an application database.
Description
Citation
RAJNOHA, J. Návrh informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: Zkuste odhadnout finanční přínos řešení. - Odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: Bez dotazu. Otázky Komise: Ing. Viktor Ondrák, Ph.D.: Jaká je návaznost Vašeho řešení na ERP systémy? - Odpovězeno Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D.: Jak odhadnete finanční naklady na údržbu Vašeho řešení? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO