Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá posouzením informačního systému vybrané společnosti, která působí v oblasti energetického průmyslu a návrhem na jeho změny pro zlepšení současného stavu. Změna se bude týkat oblasti uzavírání smluv s externími subjekty. S poznatky z teoretické části je provedena analýza současného stavu, ze které plynou požadavky na systém, který rozšiřuje možnosti uzavírání smluv. Řešení tohoto návrhu je popsáno v poslední části společně s ekonomickým zhodnocením a přínosy.
The diploma thesis deals with the assessment of the information system of the selected company operating in the energy industry sector and with the proposal of its modification to improve its current state. This modification will affect an area of contracting with external entities. An analysis of the current state is assessed with the knowledge from the theoretical part that results in systém requirements, which expands the possibilities of concluding contracts. The solution of the proposal is described in the last part together with the economical evaluation and benefits.
Description
Citation
SMOLÍK, F. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Natálie Rontóová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: Jakým způsobem je zajištěna podpora uživatelům a je tato podpora dostatečná? - Odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: Na základě požadavků byla v práci vybrána 4 možná řešení, z nichž bylo zvoleno 1. Přibližte jakým způsobem bylo vybráno a proč právě ono zvolené řešení je nejvhodnější? - Odpovězeno Otázky Komise: Ing. Matej Zápotočný, Ph.D.: Na základě čeho jste stanovil cenu testování na 2000 kč za jeden den? -Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO