Návrh projektu mapového portálu v DSO

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem projektu mapového portálu pro dobrovolný svazek obcí Severovýchod, který sdružuje 43 obcí a měst převážně z oblasti Kyjovska. Mapový portál je běžně využíván vedením obce za účelem správy obce. Obsahuje také ale řadu dat, která jsou zajímavá i pro širokou veřejnost. Vzhledem k zobrazení dat přímo v mapě a možnosti změny podkladových map se tak jedná o zajímavou formu sdílení dat.
The diploma thesis is focused on the design of a map portal project for a voluntary association municipalities „Severovýchod“, which associates 43 municipalities, mainly from the Kyjov region. The map portal is commonly used by the municipality to administer the municipality. However, it also contains a number of data that are interesting to the general public. Due to the display of data directly in the map and the possibility of changing the underlying maps, this is an interesting form of data sharing.
Description
Citation
KUČERA, M. Návrh projektu mapového portálu v DSO [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (předseda) doc. András Rontó (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: doc. András Rontó: Co Vás motivovalo k volbě tohoto tématu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO