Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na návrh podnikového finančního plánu. Práce je rozdělena na tři části. V první části jsou uvedena teoretická východiska pro strategickou, finanční analýzu a finanční plánování. V další části jsou tyto teoretické poznatky převedeny do praxe a vytvořena strategická a finanční analýza. V poslední části je navržený finanční plán ve dvou variantách pro následující 4 roky 2021 – 2024. Navržené plány byly následně zhodnoceny.
The final thesis focuses on a draft of a corporate financial Plan. The thesis is divided into three parts. The first part focuses on the theoretical basis for strategic, financial analysis and financial planning. In the next part, these theoretical findings are put into practice and a strategic and financial analysis is created. In the last part, the proposed financial plan is in two variants for the next 4 years 2021 - 2024. The proposed plans were subsequently evaluated.
Description
Citation
GOTTWALD, D. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Michal Karas, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2022-06-10
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA: V práci na str. 87 máte uvedenou SWOT matici, vysvětlete, jak jste stanovil bodové hodnocení a váhu jednotlivých faktorů? Odpovězeno. doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D.: Jakou slabinu jste uvedl výši daně z nemovitých věcí, jaká je výše daně z nemovitých věcí u předmětné výrobní haly? Odpovězeno částečně. Jak jste určil výši úroku uvedenou v práci? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO