Návrh projektu a aplikace metodiky projektového managementu v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem projektu ve vybrané společnosti a řešení projektu pomocí projektového řízení. Vybraná společnost je analyzována pomocí několika analýz, z nichž je sestavena analýza SWOT. V teoretické části práce je definováno projektové řízení společně s projektem a vývojem softwaru. Navrhované řešení projektu zahrnuje návrh a analýzu změny společně s návrhem informačního systému, jeho finanční a časové analýzy.
The diploma thesis deals with project design in a selected company and project solution using project management. The selected company is analyzed using several analyzes, from which a SWOT analysis is compiled. The theoretical part of the thesis defines project management together with project and software development. The proposed project solution includes the design and analysis of change together with the design of the information system, its financial and time analysis.
Description
Citation
DOLEŽEL, F. Návrh projektu a aplikace metodiky projektového managementu v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (předseda) doc. András Rontó (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Otázky komise: Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc: Jak jste řešil bezpečnost aplikace, budete ji provozovat interně nebo v rámci internetu? - odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D.: O jaké objemy objednávek se v dané společnosti jedná, co řešení společnosti přinese? - odpovězeno doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: V jakých hodnotách se pohybuje pravděpodobnost? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO