Hodnocení ekonomické situace zvolené korporace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením vybrané korporace a návrhy na řešení její zjištěné situace. V první části práce jsou vysvětleny základní pojmy a metody využité v analytické části práce. V druhé části práce je uvedena charakteristika vybraného subjektu a provedeny jednotlivé analýzy. V poslední části jsou na základně provedených analýz vypracovány návrhy na zlepšení zjištěné situace podniku.
The diploma thesis deals with the evaluation of selected corporations and proposals for solving their current situation. The first part of the thesis explains the basic concepts and methods of use in the analytical part of the work. The second part of the thesis presents the characteristics of the selected subject and proven individual analyzes. In the last part, based on the proven analysis, proposals are made to improve the processed situation of the company.
Description
Citation
ŠŤASTNÁ, N. Hodnocení ekonomické situace zvolené korporace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Miloš Tumpach, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno prof. Ing. Miloš Tumpach, Ph.D.: Jaký je očekávaný počet zaměstnanců na základě Vašich doporučení? Odpovězeno. doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D.: Provedla jste nějaké šetření ve věci zjištění preferencí zaměstnanců v oblasti benefitů? Konzultováno se zaměstnanci. U řady návrhů absentuje ekonomické zhodnocení. Kde by probíhalo skladování pneumatik a za jakou cenu? Odpovězeno částečně. prof. Ing. Miloš Tumpach, Ph.D.: Proč je pro podnik výhodnější poskytnout zaměstnancům např. příspěvek na rekreaci než navýšení mzdy? Odpovězeno. Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D.: Jaké jsou podmínky navržených půjček zaměstnancům ? Odpovězeno s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO