Marketingový mix společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na marketingový mix internetového obchodu Movle.clothing se zaměřením na sportovní módu. Firma využívá online marketing jako svůj hlavní kanál pro komunikaci se zákazníky. Návrh na marketingový mix s cílem expanze na zahraniční trh bude upraven pro slovenský trh. Práce obsahuje tři části – teoretickou, analytickou a návrhovou. Cílem práce je vytvořit efektivní marketingovou komunikaci k vytvoření povědomí o značce a získání zahraničních zákazníků.
This diploma thesis is focused on the marketing mix of internet e-shop Movle.clothing producing fitness clothes. The company is using online marketing as a main chanel for communication to their customers. The proposals for marketing mix targeted at foreign markets adjusted to Slovakia market. The thesis contain three main parts. Theoretical, analytical and proposal part. The goal of the thesis is to come up with the effective marketing communication so the company will be in foreign country known and gain new foreign customer.
Description
Citation
CHU HUU, D. Marketingový mix společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno. Otázky oponenta - zodpovězeno. doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. - Jaká je velikost skladu v rámci obratu zásob? Zodpovězeno. Pokud si zákazník objedná zboží, jaká je dodací lhůta? Zodpovězeno. V případě, že není zboží na skladě, jaká je dodací lhůta? Zodpovězeno. doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Materiál nakupujete a šijete v Brně? Zodpovězeno. V roce 2020 jste začal s podnikáním. Jste schopen udržet poptávku v budoucnu? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO