Prüferovy transformace a jejich aplikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá různými verzemi Prüferovy transformace a jejich využitím v teorii vybraných lineárních i nelineárních diferenciálních a diferenčních rovnic. Pro každou z těchto rovnic je uvedena Prüferova transformace, její vlastnosti a aplikace.
This thesis analyses various versions of Prüfer transformation and their use in the theory of selected linear and nonlinear differential and difference equations. For each of this equations we introduce the Prüfer transformation, its properties and its applications.
Description
Citation
ŠVANDOVÁ, L. Prüferovy transformace a jejich aplikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Matematické inženýrství
Comittee
prof. RNDr. Jiří Bouchala, Ph.D. (předseda) prof. Aleksandre Lomtatidze, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Pavel Štarha, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Jaroslav Hrdina, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Libor Žák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Diplomantka seznámila komisi s diplomovou prací a odpověděla na dotazy oponenta diplomové práce. Oponent - Doc. Opluštil - byl přítomen u obhajoby. Proběhla diskuse k diplomové práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO