Experimentální hudební nástroj – elektroakustická harfa

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá kompletním vývojem a výrobou elektrické harfy, která je obdařena novými experimentálními prvky. Tyto prvky jsou tlumící systém, který otevírá hráči nové způsoby hry. Dále práce přináší použití neobvyklých materiálů, rozměrů a tvarů, nebo také princip snímání a následného zpracování zvukových vibrací.
The work deals with the complete development and production of the elektric harp, which is endowed with new experimental elements. These elements are a damping system that opens up new ways for players to play. Furthermore, the work brings the use of unusual materials, dimensions and shapes, or the principle of sensing and subsequent processing of sound vibrations.
Description
Citation
BOROVIČKA, F. Experimentální hudební nástroj – elektroakustická harfa [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Zvuková produkce a nahrávání
Comittee
doc. Ing. MgA. Mgr. Dan Dlouhý, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Matouš Vrbík (člen) Ing. Daniel Kováč (člen) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Během této práce jste získal cenné zkušenosti s návrhem konstrukcí a měřením vlastního nástroje. Co bylo pro vás nejvíce překvapující zjištění a jak byste chtít těchto cenných zkušeností v budoucnu využít? Předveďte nástroj s akcentem na neobvyklé inovativní způsoby hry nebo inovativní zvukové výstupy. Co plánujete v budoucnu s nástrojem udělat? Napadá vás nějaké praktické využití v některém hudebním žánru nebo stylu? Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO