Zlepšování podnikových procesů ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zlepšování procesu materiálového toku ve společnosti Swardman, s.r.o. za cílem zvýšení denní produkce. Tato práce analyzuje současný stav pohybu pracovníků a materiálu metodou špagetového diagramu a pozorováním provozu. Budou identifikovány nedostatky a na základě nich budou navrhnuty řešení k jejich odstranění.
The bachelor thesis focuses on improving the material flow process at Swardman, s.r.o. in order to increase daily production. This work analyzes the current state of movement of workers and materials by the spaghetti diagram method and observation. Shortcomings will be identified and the solutions will be proposed to eliminate them.
Description
Citation
JANKŮJ, F. Zlepšování podnikových procesů ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno doc. Putnová: Co je tak výjimečné na tom produktu? Je to spíše pro domácnosti? Konstrukce sekačky je česká? Má to společnost patentované? - odpovězeno Ing. Veselý: Kolik se vyrobí ročně sekaček? Odhadem alespoň. Píšete, že firma dělá kompletní servisní kontrolu, ale uvádíte tam pouze jednoho servisního pracovníka, jak to ten pracovník zvládá? Má nějaké pomocníky?- odpovězeno prof. Jurová: Sledoval jste reklamace, tedy množství servisních činností? U ekonomického zhodnocení máte týdenní časový interval, proč týden? To je poměrně nezvyklé. Plánování mají také týdenní? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO