Podnikatelský záměr – založení tanečního klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem mé bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro založení tanečního klubu v Jihlavě. Práce se skládá ze tří hlavních částí. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních pojmů související s podnikatelským záměrem. V analytické části je analyzován současný stav trhu a následně v praktické části je sestaven konkrétní podnikatelský záměr.
The goal of my bachelor’s thesis is to build a business plan for the establishment of a dance school in Jihlava. The thesis consists of three parts. The theoretical part is dedicated to definitions of basic terminology related with a business plan. In the analytical part, I analyzed the current market situation, and the practical part includes the specific business plan.
Description
Citation
VÝDUCHOVÁ, N. Podnikatelský záměr – založení tanečního klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Michal Karas, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Vítězslav Irein (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Helena Hanušová, CSc.: Výhrady ke kontrukci dotazníku (str. 82). Dotazník je sestaven nesystematicky, dotazy jsou formulovány nepřesně, chybí podstatné otázky (cena kurzů, časové vymezení pro termíny konání kurzů). Není definována zákaznická skupina. Vyše uváděných finančních položek není v některých případech doložena zdrojem (cena za tvorbu letáku). Práce vykazuje nedostatky také ve formálních náležitostech. doc. Ing. Michal Karas, Ph.D.: Jaké jsou náležitosti finančního plánu? Práce vykazuje nedostatky ve finančním plánu. V práci zaměňujete příjmy a výnosy (výdaje a náklady). Očekáváte, že všechny výnosy budou inkasovány v daném období? Odpovězeno částečně. doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D.: Jaké je zdůvodnění výše uvedeného mobilního tarifu ve finančním plánu? Jaká je hodinová sazba lektora a jaký je jejich počet? Odpovězeno částečně. Ing. Vítěslav Irein: Počítala jste se změnou výše sociálního a zdravotního pojištění, pokud v práci uvádíte pesimistickou a optimistickou variantu plánu? Tato změna nebyla uvažována.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO