Optimalizace prosévání a vážení výbušných materiálů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá optimalizací prosévání a vážení výbušných materiálů ve společnosti Explosia a.s. Na základě detailní analýzy jsou navržena zlepšení. Hlavním návrhem je spojení dvou druhů prosévání a přesunutí na nový objekt. Cílem návrhu je zlepšení hygienických a bezpečnostních podmínek na pracovišti, snaha o zkrácení celého procesu a snížení nákladů.
The bachelor thesis deals with the optimization of screening and weighing of explosive materials in the company Explosia a.s. Based on a detailed analysis, improvements are proposed. The main proposal is to combine two types of screening and moving to a new object. The aim of the proposal is to improve hygienic and safety conditions in the workplace, to shorten the entire process and reduce costs.
Description
Citation
PLECHÁČ, J. Optimalizace prosévání a vážení výbušných materiálů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-17
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno prof. Koráb: Uvádíte možné zkreslení finančních údajů, díky utajení některých informací na přání podniku. Lze tedy říci, že Vámi zmíněná doba návratnosti je relevantní? - odpovězeno Ing. Milichovský: Proč jste nešel variantou skrýt jméno podniku a vytvořit tzv. utajenou bakalářskou práci? Je nějaký konkurent v rámci ČR? Proč jste použil pro teoretickou část zdroj skripta prof. Jurové? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO