Výrobní procesy galvanovny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na snížení zmetkovitosti a zároveň na snížení průměrné doby procesů ve vybrané společnosti, která se pohybuje v oblasti průmyslové chemie a povrchových úprav. První část práce se zaměřuje na teoretická východiska, které souvisí s praktickou částí práce. V praktické části je následně popsán současný stav podniku a jeho analýza, ze které vyplývají slabá místa (nedostatky). Na slabá místa jsou následně navrhnuta opatření, která by měla nedostatky zredukovat. V poslední části jsou popsány samotné přínosy těchto opatření.
The bachelor’s thesis focuses on reducing scrap and at the same time on reducing the avarage time of processes in a selected company that operates in the field of industrial chemistry and surface treatment. The first part of the thesis focuses on the theoretical background, which is related to the practical part of the work. The practical part then describes the current state of the company and its analysis, which reveals weaknesses (shortcomings). Measures are then proposed for weaknesses, which should reduce the shortcomings. The last part describes the benefits of these measures.
Description
Citation
KOCOUR, M. Výrobní procesy galvanovny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno prof. Jurová: Je zmetkovitost správný pojem? Jaký pojem by tam měl spíše být? - odpovězeno Ing. Veselý: Jak probíhá kontrola neshodných výrobků? - odpovězeno Ing. Bartošek: Vysvětlete, prosím, nulovou hodnotu procesu převozu. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO