Podnikatelský záměr založení baru s víceúčelovým prostorem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského záměru založení baru s víceúčelovým prostorem. Práce je vytvořena na základě podrobné literární rešerše a dostupných sekundárních zdrojů. Autor podnikatelského záměru má ambice na jeho realizaci v krátkém časovém horizontu.
The bachelor's thesis is focused on creating a business plan for the establishment of a bar with a multipurpose space. The work is created on the basis of a detailed literary research and available secondary sources. The author of the business plan has ambitions for its implementation in the short term.
Description
Citation
MRÁZEK, L. Podnikatelský záměr založení baru s víceúčelovým prostorem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Milichovský: Tržby jsou vázány na jakou variantu u zmíněné kalkualce v prezentaci? Je zohledněn potenciální faktor Covidu-19 v následujících letech u kalkulace. - odpovězeno doc. Konečná: Uvedl jste jako hrozbu situace na Ukrajině, vysvětlete. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO