Srovnání účetních a daňových aspektů zaměstnaneckých benefitů vybraných subjektů veřejné a podnikatelské sféry

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá srovnáním účetních a daňových aspektů zaměstnaneckých benefitů. Teoretická část specifikuje personalistiku, poskytování zaměstnaneckých benefitů podle daňového a účetního hlediska. Práce analyzuje aktuální systém poskytovaných benefitů pro zaměstnance v konkrétních společnostech soukromé a veřejné sféry a obsahuje návrh na zlepšení.
The bachelor thesis deals with comparison accounting and tax aspects of employee benefits. The theoretical part is specified on the human resources, providing employee benefits, according to the tax and accounting point of view. The thesis analyzes the current system of provided benefits to employees in specific companies in the private and public spheres and contains a proposal for their improvement.
Description
Citation
HROTÍK, D. Srovnání účetních a daňových aspektů zaměstnaneckých benefitů vybraných subjektů veřejné a podnikatelské sféry [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Mikulica (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Milena Otavová, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Mikulica: Jak jste vypočítal náklad na 1 stravenku? zodpovězeno Ing. Mikulica: Můžete vysvětlit výpočet na Multisport kartu, který jste uvedl v prezentaci? zodpovězeno Ing. Otavová: Existuje někde ve Vaší bakalářské práci souhrn benefitů v podnikatelské a státní sféře? zodpovězeno Mgr. Musilová: Jak se označují účastníci pracovně-právního vztahu. zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO