Revitalizace toku Kyjovka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na návrh revitalizace toku Kyjovka. Řešeným úsekem je část protékající Městským parkem. Cílem práce je navrhnout možné varianty propojení toku s areálem parku. Práce obsahuje 3 navržené a posouzené varianty revitalizace.
The bachelor thesis is focused on the design of revitalization of the Kyjovka river situated in Městský park. The object of the work is to design possible connections with the park area. The work contains 3 proposed and assessed variants of revitalization.
Description
Citation
GRMELOVÁ, E. Revitalizace toku Kyjovka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
prof. Dr. Ing. Miloslav Šlezingr - předseda, doc. Ing. Petr Hluštík, Ph.D. - místopředseda, Ing. Šimon Pospíšilík - tajemník, Ing. Eva Hyánková, Ph.D. - člen, Ing. David Duchan, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Špano, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Studentka seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Po přečtení posudků vedoucího a oponenta práce studentka odpověděla na dotazy uvedené v posudcích. V rámci rozpravy byly položeny studentce následující dotazy: - K jakému účelu sloužil již odstraněný jez v řešené lokalitě na vodním toku Kyjovka? - Uvažovaný vrt pro variantu 2. je v současnosti využíván? - Jakou hloubku má uvažovaný vrt? - Jaký sklonový požadavek, hloubku má stávající odlehčovací stoka? - Není možné vytvořit odběr z toku do tůně varianty 2. otevřeným korytem? Studentka odpověděla na všechny uvedené dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO