Problematika revize elektrického zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce je věnována problematice revize elektrického zařízení. Revidovaným zařízením je kompenzační rozváděč v zapojení s asynchronním motorem, a proto je věnována pozornost principům kompenzace a asynchronnímu motoru. Součástí práce je měření tohoto zařízení a následné vyhodnocení stavu v revizní zprávě. V závěru byly navrhnuty možné laboratorní úlohy k těmto zařízením.
This work is applied to questions about revision of electric equipment. Revised equipment is compensation switchboards connected with asynchronous engine. Component of the work is measurement of this equipment and consequently status evaluation in audit report. There were proposed laboratory exercise to these equipments in conclusion.
Description
Citation
POLÁŠEK, R. Problematika revize elektrického zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) Ing. Jaromír Vaněk, CSc. (místopředseda) Ing. Marcel Janda, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Hana Kuchyňková (člen) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student obhájil bakalářskou práci na téma "Problematika revize elektrického zařízení". Student zodpověděl všechny dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO