Vizualizace informačního modelu liniové stavby v herním prostředí Unreal Engine

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá sběrem dat pro tvorbu Účelové železniční mapy a pro zpracování vizualizace informačního modelu liniové stavby. Bakalářská práce pojednává o BIMu, lokalitě, přípravných a měřických pracích, výpočtech a o následné tvorbě 3D modelu pomocí různých softwarů, z nichž bude nejpoužívanější program Revit, až po závěrečné úpravy v Unreal Enginu.
This bachelors thesis task is data collection as a foundation for creating a thematic railway map and for creating a visualization of information model of infrastructure project. This thesis is about BIM technology, locality, preparatory and measuring works, calculations and subsequent creation of a 3D model using different software, from which the most used will be software Revit, until the final adjustments in Unreal Engine.
Description
Citation
PARUZA, F. Vizualizace informačního modelu liniové stavby v herním prostředí Unreal Engine [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
doc. Ing. Dalibor Bartoněk, CSc. - předseda, Ing. Radim Kratochvíl, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tomáš Volařík, Ph.D. - tajemník, Ing. Ladislav Bárta, Ph.D. - člen, Ing. Milan Kuruc - člen, Ing. Tomáš Volařík, Ph.D. - člen, Ing. Petr Pospíšil - člen, Ing. Markéta Pospíšilová - člen,
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Student představil svou práci a odprezentoval svou prezentaci. Následně byly přečteny hodnocení vedoucího a posudek oponentky. Student reagoval na připomínky oponentky. Ing. Pospíšil se dotázal na způsob určení bodového pole pomocí GNSS. Dr. Kratochvíl se dotázal na způsob podrobného zaměření mostní konstrukce. Dále se dotázal na přepočet výšky osy koleje. Dr. Bárta se dotázal na testování přesnosti souřadnic. Student reagoval aktivně a odpověděl na dotazy vyčerpávajícím způsobem.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO