Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této bakalářské práce je vypracování projektové dokumentace pro provedení novostavby bytového domu v jihozápadní části obce Holubice. Objekt je řešen jako samostatně stojící se čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlažím částečně zapuštěným do okolního terénu. V bytovém domě s jednoplášťovou plochou střechou se nachází 8 bytových jednotek, technické zázemí a domovní vybavení. V objektu je dále navržený výtah. Výkresová část je zpracována pomocí programu AutoCad, vizualizace je zpracována v programu ArchiCad a Lumion.
The aim of this bachelor's thesis is the elaboration of project documentation for the construction of a new apartment building in the southwestern part of the village Holubice. The building is designed as a detached building with four above-ground and one underground floor partly below ground level. In the apartment building with a single-layered flat roof, there are 8 residential units, technical facilities and house equipment. There is also a designed elevator in the building. The drawing part is processed using the AutoCad program, the visualization is processed in the ArchiCad and Lumion program.
Description
Citation
POKLUDA, J. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Václav Pilík - tajemník, Ing. Ing. Jan Skupa - tajemník, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen,
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Student v úvodu představil komisi prezentaci své závěrečné práce. V prezentaci byla uvedena lokalita, popis objektu, konstrukční a materiálové řešení, dispoziční řešení, architektonické řešení a stavebně-fyzikální hodnocení. Následně student zodpovídal na otázky oponenta. Otázky byli odpovídány v plném rozsahu, komise se dotazovala na doplňující otázky. Na připomínky oponenta reagoval student nepřesvědčivě, svoje řešení obhajoval nejistě a nebyl schopen je přijatelně zdůvodnit. Rovněž otázky položené členy komise nezodpověděl zcela dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO