Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé bakalářské práce je bytový dům v městě Hlučín. Budova je navržena jako pětipodlažní, nepodsklepena, s plochou střechou. Nosný systém budovy je tvořen systémem POROTHERM. Navrhované konstrukce jsou v souladu s platnými normami ČSN.
The subject of bacherol´s thesis is an apartment house located in Hlučín town. Designed building consist of five floors, any cellar, with flat roof. The structural systém of a building is designed and constructed by POROTHERM systém. All designed constructions are in compilance with the applicable standards ČSN.
Description
Citation
SEDLÁČEK, D. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Václav Pilík - tajemník, Ing. Ing. Jan Skupa - tajemník, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen,
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student v úvodu představil komisi prezentaci své závěrečné práce. V prezentaci byla uvedena lokalita, popis objektu, konstrukční a materiálové řešení, dispoziční řešení, architektonické řešení a stavebně-fyzikální hodnocení. Následně student zodpovídal na otázky oponenta. Otázky byli odpovídány v plném rozsahu, komise se dotazovala na doplňující otázky, v oblastech: ekonomičnost výkopových prací, odvodnění ploché střechy, konstrukční řešení objektu, způsoby založení objektu na hlubinné základy. Na připomínky oponenta reagoval student velmi nepřesvědčivě, svoje navržená řešení nebyl schopen přijatelně zdůvodnit. Předložená práce vykazovala hrubé chyby a nedostatky, její úroveň nesplňuje požadavky kladené na vysokoškolskou kvalifikační práci. Ani dotazy členů komise nezodpověděl student přijatelným způsobem. Podmínky reprobace: Student zadanou práci doplní a předloží k obhajobě znovu ve stanoveném termínu.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO