Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro novostavbu bytového domu v Havlíčkově Brodě. Bytový dům je navržen jako třípodlažní podsklepený objekt. V nadzemních podlažích se nachází 9 bytů. Z toho je jeden řešený jako bezbariérový. V podzemním podlaží se nachází společné domovní vybavení a hromadná garáž. Byty v prvním podlaží mají vlastní terasu a byty v druhém a třetím podlaží mají vlastní balkón. Svislý konstrukční systém v nadzemních podlažích je zděný. Suterén je řešený z vodostavebního betonu. Vodorovné nosné konstrukce tvoří železobetonové stropní desky. Zastřešení je řešeno jako jednoplášťová plochá zelená střecha. Bakalářská práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
The subject of bachelor’s thesis is the elaboration of project documentation for a new construction of an apartment building in Havlíčkův Brod. The apartment building is designed as a three-storey building with a basement. There are 9 apartments on the upper floors. One od them is a barrier-free. In the basement there is a common house equipment aned collective garage. The apartments on the first floor have their own terrace and the apartments on the second and third floors have their own balcony. The vertical construcion system in the upper floors is brick. The basement is made of hydraulic concrete. The horizontal load-bearing structures are made of reinforced concrete ceiling slabs. The roofingv is designes as a single-skin flat green roof. The bachelor’s thesis contains project documentatin for the construction.
Description
Citation
SEDLÁKOVÁ, I. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Václav Pilík - tajemník, Ing. Ing. Jan Skupa - tajemník, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen,
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Studentka v úvodu představila komisi prezentaci své závěrečné práce. V prezentaci byla uvedena lokalita, popis objektu, konstrukční a materiálové řešení, dispoziční řešení, architektonické řešení a stavebně-fyzikální hodnocení. Následně studentka zodpovídala na otázky oponenta. Otázky byli odpovídány v plném rozsahu, komise se dotazovala na doplňující otázky. Student s dokonalým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO