Polyfunkční bytový dům ve Frýdku - Místku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá řešením projektové dokumentace pro provádění stavby Polyfunkčního bytového domu ve Frýdku-Místku. Bytový dům je řešen jako částečně podsklepený se čtyřmi nadzemními podlažími. V prvním nadzemním podlaží se nachází dvě provozovny, jedná se o maloobchodní prodejny. Každá z těchto prodejen má samostatný vstup z průčelí budovy. Rovněž má bytová část domu dva samostatné vstupy. Všechny vstupy do objektu jsou řešeny jako bezbariérové V druhém až čtvrtém nadzemním podlaží se nachází celkem šest bytových jednotek, dvě na každém podlaží. V suterénu se nachází sklepní kóje pro každý z bytů a technická místnost.
This bachelors thesis deals with the project documentation for the construction of a multi-purpose apartment house in Frýdek-Místek. The apartment building is designed as a partial basement with four floors. On the first floor are two retail establishments. Each of these establishments has separate entrance from the facade of the building. There are also two separate entrances to the residential part of the house. All entrances to the building are barrier-free. From second to fourth floors are located six residential units, two on each floor. In the cellar are located cellar boxes for each flats and technical room.
Description
Citation
SKOTNICA, T. Polyfunkční bytový dům ve Frýdku - Místku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Václav Pilík - tajemník, Ing. Ing. Jan Skupa - tajemník, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen,
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student v úvodu představil komisi prezentaci své závěrečné práce. V prezentaci byla uvedena lokalita, popis objektu, konstrukční a materiálové řešení, dispoziční řešení, architektonické řešení a stavebně-fyzikální hodnocení. Následně student zodpovídal na otázky oponenta. Otázky byli odpovídány v plném rozsahu, komise se dotazovala na doplňující otázky. Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO