Návrh předpjatého mostu o jednom poli přes místní potok

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a posouzením dodatečně předpjatého silničního mostu o jednom poli. Ze dvou variant je k řešení vybrána varianta deskového mostu. Cílem práce je navrhnout a posoudit konstrukci na mezní stavy únosnosti a mezní stavy použitelnosti.
The subject of this bachelor’s thesis is a design and evaluation of a one-span prestressed concrete road bridge. Out of two options, a slab bridge is selected for further assessment. This thesis aims to design and evaluate the construction on the basis of ULS and SLS criteria.
Description
Citation
TOMÁŠKOVÁ, E. Návrh předpjatého mostu o jednom poli přes místní potok [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Zich, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Radim Nečas, Ph.D. - místopředseda, Ing. Adam Svoboda - tajemník, Ing. Jakub Venclovský - tajemník, Ing. Martin Řehulka - člen, Ing. Jiří Strnad, Ph.D. - člen, Ing. Michal Požár, Ph.D. - člen, Ing. Adam Svoboda - člen,
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Studentka odprezentovala svoji bakalářskou práci zkušební komisi a poté reagovala na připomínky a dotazy oponenta bakalářské práce. V rámci obhajoby bakalářské práce studentka odpovídala na následující dotazy zkušební komise: doc. Nečas Jak je rozmístěna předpínací výztuž? Studentka odpověděla. Jakou hodnotu součinitele "ró" jste uvažovala ve výpočtu relaxace předpínací výztuže? Studentka odpověděla. Co je to "integrační pás"? Studentka odpověděla částečně. Ing. Řehulka Je vaše uložení na velkém počtu ložisek vhodné? Proč by bylo vhodnější navrhnout menší počet ložisek? Studentka odpověděla. Ing. Požár Je vaše rozmístění smykové výztuže v pořádku a odpovídá výpočtu? Studentka odpověděla. doc. Zich Jak jste stanovila kotevní napětí? Studentka odpověděla částečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO