Studie silnice III/2405a a III/2045

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vypracování studie silnic III/2405a a III/2045 ve Středočeském kraji u obce Kněževes. Nová silnice III/2405a je součástí většího projektu, který má za úkol propojit dálnice D7 a D8 z důvodu rostoucích intenzit dopravy v oblasti. Cílem této práce je navrhnout možná řešení napojení silnice III/2405a na silnici III/2045.
Subject of the bachelor thesis is a study of roads III/2405a and III/2045 in the Central Bohemian Region near the village Kněževes. The new road is part of a larger project, which aims to connect the D7 and D8 motorways due to the increasing traffic intensity in the area. The aim of this work is to suggest possible solutions for connecting road III/2405a to road III/2045.
Description
Citation
MÜLLER, J. Studie silnice III/2405a a III/2045 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Dr. Ing. Michal Varaus - předseda, Ing. Michal Kosňovský, Ph.D. - místopředseda, Ing. Karel Spies - tajemník, Ing. Jiří Apeltauer, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šperka - člen, Ing. Jiří Čepil, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student představil prezentaci na téma "Studie silnice III/2405a a III/2045". V úvodu prezentace popsal lokalizaci stavby a uvedl cíle práce (ulehčení dopravy, zlepšení ŽP a bezpečnosti). Dále představil několik variant návrhu, přičemž popsal výhody a nevýhody daných řešení. Dále popsal detaily řešení jako např. křížení se železnicí a na závěr uvedl vzorové příčné řezy, vlečné křivky a rozhledové poměry. Na oba dotazy oponenta odpověděl s přehledem i s požadovanými vzorci a výpočtem. Na otázku komise k dotazu č. 2 od oponenta odpověděl průměrně. Na dotazy komise ohledně odvodnění odpovídal střídmě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO