Lité asfalty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá priblížením poznatkov o liatom asfalte. V teoretickej časti popisuje históriu, zloženie zmesi, proces výroby a spôsob aplikácie vrátane nových trendov. V praktickej časti sa zaoberá stanovením objemovej hmotnosti spolu s funkčnými skúškami modulu tuhosti a odolnosti voči nízkym teplotám pre odobratú vzorku liateho asfaltu s polymérom modifikovaným asfaltom.
This bachelor‘s thesis aims to closely showcase the knowledge of mastic asphalt. The theoretical part describes history, consistency of the mixture, production process and technique of application including the newest trends. The practical part includes the assessment of bulk density altogether with the functional tests of stiffness modulus and the resistance to low temperatures for the sample of mastic asphalt with polymer modified asphalt.
Description
Citation
ŠKORÍK, M. Lité asfalty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Petr Hýzl, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Ondřej Dašek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Fischer - tajemník, Ing. Radka Matuszková - člen, Ing. Michal Slavíček - člen, Ing. Martin Smělý, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Student si připravil prezentaci své bakalářské práce, ve které se zabýval litými asfalty. Student se na začátku prezentace zabýval základními charakteristikami litých asfaltů, včetně způsobů pokládky/přípravy směsi. V následující části se student ve své prezentaci zaobíral praktickou částí své bakalářské práce. Výsledky své práce student prezentoval v přehledných a srozumitelných grafech a tabulkách. Ze studentovy prezentace a jeho přednesu je zřejmé, že se v dané problematice velice orientuje, prezentace celkově byla srozumitelná a na vysoké úrovni. Následně byly přečteny oba posudky, které vyzdvihují vysokou odbornost a úroveň bakalářské práce. Na závěr obhajoby student zodpověděl dotazy oponenta ku spokojenosti komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO