Propojení ulic Podveské a Sochorovy v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh propojení ulic Podveská a Sochorova v městské části Žabovřesky v Brně. V rámci práce byly prověřeny tři varianty a ta nejproveditelnější z nich byla podrobně rozpracovaná. První část popisuje problémy, které se při návrhu vyskytly, a důvody jednotlivých rozhodnutí v návrhu. Druhá část se věnuje variantám návrhu, které byly prověřeny, ale nevyhovovaly kritériím pro další rozpracování.
This bachelor thesis focuses on the design of the connection of Podveská and Sochorova streets in the city district of Žabovřesky in Brno. Three options were examined and the most feasible of them was elaborated in detail. The first part of the thesis describes the problems encountered during the design and the reasons for the individual design choices. The second part discusses the design options that were examined but did not meet the criteria for further elaboration.
Description
Citation
ZÁDRAPA, J. Propojení ulic Podveské a Sochorovy v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Dušan Stehlík, Ph.D. - předseda, Ing. Michal Radimský, Ph.D. - místopředseda, Ing. Lucie Kejvalová - tajemník, Ing. Martin Všetečka, Ph.D. - člen, doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. - člen, Ing. Tomáš Jakl - člen,
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student v deseti minutách představil svoji bakalářskou práci Propojení ulic Podveské a Sochorovy v Brně. Přednes měl jistý. Dále zodpověděl otázky oponenta, které se týkaly zdůvodnění výběru variant, přílohy B07 a výhod a nevýhod navržené konstrukce tramvajové koleje uzavřené pojížděným asfaltobetonovým krytem, typické poruchy. Na otázky byl připraven a reagoval na doplňující otázky ohledně kritérií variant, odvodnění. Dále proběhla diskuse ohledně sdruženého prostoru.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO