Tržnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce je zaměřena na návrh a posouzení ocelové konstrukce. Jedná se o trojlodní halu Tržnice vysokou 6,5m o půdorysných rozměrech 18x30m. Nosná konstrukce je tvořena příhradovými vazníky pilového tvaru, které jsou osazeny na kyvných stojkách. Prostorová tuhost konstrukce je zajištěna podélnými i příčnými ztužidly. Celá konstrukce je navržena z oceli S235. Opláštění je provedeno ze sendvičových izolačních panelů.
The work is focused on the design and assessment of the steel structure. It is a three-aisle hall of the Market Hall, 6.5m high, with plan dimensions 18x30m. The supporting structure consists of sawtooth trusses, which are mounted on swinging uprights. The spatial rigidity of the structure is ensured by longitudinal and transverse stiffeners. The entire structure is designed in S235 steel. The cladding is made of sandwich insulation panels.
Description
Citation
STLOUKALOVÁ, T. Tržnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Josef Vičan, CSc. - předseda, prof. Ing. Marcela Karmazínová, CSc. - místopředseda, Ing. Kristýna Hrabovská - tajemník, Ing. Radim Pokorný - člen, Ing. Milan Pilgr, Ph.D. - člen, Ing. Jan Hobža - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Studentka formou prezentace představila komisi svou bakalářskou práci a poté dobře reagovala na připomínky oponenta vyjádřené v oponentském posudku i na otázky členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO