Skladovací hala s administrativní částí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh a posouzení ocelové nosné konstrukce skladovací haly s administrativní částí. Navržený objekt se nachází v Uherském Hradišti. Půdorysný rozměr objektu je 24 x 40 m a výšky 9,0 m. Hlavní nosná konstrukce je navržena jako dvoukloubový rám z válcovaných profilů IPE. Vaznice a paždíky jsou navrženy z tenkostěnných profilů. Stropní konstrukce v administrativní části je navržena jako spřažená betonová deska v trapézovém plechu.
The subject of the bachelor's thesis is the design and assessment of the steel load-bearing structure of a storage hall with an administrative part. The proposed building is located in Uherské Hradiště. The floor plan of the building is 24 x 40 m and the height is 9.0 m. The main load-bearing structure is designed as a two-hinged frame made of rolled IPE profiles. The girders and axillars are designed from thin-walled profiles. The ceiling structure in the administrative part is designed as a composite concrete slab in trapezoidal sheet.
Description
Citation
ŽÁČEK, L. Skladovací hala s administrativní částí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Rudolf Ároch, PhD. - předseda, doc. Ing. Milan Šmak, Ph.D. - místopředseda, Ing. Pavla Bukovská - tajemník, Ing. Vladimír Lederer - člen, Ing. Jan Barnat, Ph.D. - člen, Ing. Martin Horáček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Student formou prezentace seznámil členy komise s hlavními výsledky své práce a vyjádřil se k připomínkám oponenta. Členové komise položili k bakalářské práci následující dotazy: doc. Ing. Milan Šmak, Ph.D.: Optimalizace návrhu šroubových spojů Ing. Vladimír Lederer: Upřesnění účelu navrhované haly Způsob posouzení prvku s proměnným průřezem Ing. Martin Horáček, Ph.D.: Návrh tenkostěnných vaznic Na všechny doplňující dotazy student odpovídal velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO