Zdravotně technické a plynovodní instalace v obytné budově s provozovnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě s provozovnou. Jde o budovu se čtyřmi nadzemními podlažími. Provozovna se nachází v prvním nadzemním podlažím a v dalších třech se nachází bytové jednotky. Teoretická část je zaměřena na akumulační nádrže a využití dešťových vod. Výpočtová část a projekt obsahují návrh oddílné kanalizace, vodovodu a plynovodu.
The bachelor's thesis is focused on sanitary and gas installations in an apartment building with an office. It is a building with four floors. The business is located on the first floor and the other three are housing units. The theoretical part is focused on storage tanks and the use of rainwater. The calculation part and the project contain a proposal for a separate sewerage, water supply and gas pipeline.
Description
Citation
LEXA, D. Zdravotně technické a plynovodní instalace v obytné budově s provozovnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Lhotáková, CSc. - předseda, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Alexandr Baroň - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Jana Doležalová - člen, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Vendlová, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Student nejprve představil svou bakalářskou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal téma Zdravotně technické a plynovodní instalace v obytné budově s provozovnou. Student nejdříve popsal svou teoretickou část práce řešení dešťových vod. Popisoval druhy a materiály nádrží na akumulaci dešťových vod a kombinaci se vsakovacími zařízeními. Dále student popisoval využívání srážkových vod v objektech. Student dále popisoval řešený objekt a popsal stávající inženýrské sítě. Dále student popsal řešení vnitřních zdravotně technických a plynovodních rozvodů. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. 1. Jaké je řešení bezpečnostního přepadu za vsakovacím zařízením? 2. Proč byl zvolen materiál rozvodu požární vody PPR? 3. Jak je provedeno rozúčtování u pitné a provozní vody v objektu? 4. Jak máte řešeno kompenzování potrubí? 5. Jak bude provedeno umístění akumulační nádrže na pozemku? 6. Jaký je objem akumulační nádrže? 7. Jak jste navrhoval vsakovací zařízení? 8. Počítal jste s 50.letou vodou nebo se 100.letým deštěm? 9. Jaká bude spotřeba vody v provozu kadeřnictví? Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám k předložené bakalářské práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO