Vzduchotechnika mateřské školy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Téma bakalářské práce se zabývá návrhem dvou vzduchotechnických zařízení pro objekt mateřské školy v Ostravě. Zařízení jsou navržena tak, aby splňovala provozní, funkční a hygienické požadavky. Práce je rozdělena do tří částí. První teoretická část se zabývá typy a ekonomikou provozu ventilátorů. Druhá část se zaměřuje na návrh vzduchotechnických jednotek. Třetí část obsahuje technickou zprávu a výkresy.
The topic of bachelor thesis deals with the design of two air conditioning units for kindergarten in Ostrava city. Both units are designed to meet operating, functional and hygienic limits. Document has three parts. The first theoretical part defines types and economical operations of ventilators. The second part is focused on design of air conditioning units. The third part consists of engineering report and drawings.
Description
Citation
ŠOMODI, P. Vzduchotechnika mateřské školy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Zuzana Straková, Ph.D. - předseda, prof. Ing. Jiří Hirš, CSc. - místopředseda, Ing. Nikol Prchalová - tajemník, Ing. Veronika Kořenková - tajemník, Ing. Jakub Oravec - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Olga Rubinová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Uher, Ph.D. - člen, Ing. Jan Weyr - člen, Ing. Petr Andrys - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal vzduchotechniku mateřské školy. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. Student odpověděl na otázky komise. V jaké výšce končí příčky kvůli vedení flexi hadic? Student velmi dobře reagoval na připomínky oponenta i členů komise a snažil se zdůvodnit navržená a použitá řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO