Time management v práci manažera stavebního podniku v Bělorusku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na to, jak stavební manažeři v Bělorusku znají a používají techniky time managementu, jak nakládají se svým časem a co ho ovlivňuje. Teoretická část obsahuje základní pojmy související s tématem time managementu, vysvětluje pojem prokrastinace a základní techniky time managementu. V praktické části autorka na základě průzkumu zodpověděla 4 výzkumné otázky. Výsledkem práce jsou doporučení a návrhy, jak zlepšit řízení času a vypořádat se s prokrastinací.
The bachelor thesis focuses on how construction managers in Belarus know and use time management techniques, how they manage their time and which factors influence it. The theoretical part contains basic concepts related to the topic of time management, explains the concept of procrastination and basic time management techniques. In the practical part, the author answered 4 research questions based on a survey. The result of the work is recommendations and suggestions on how to improve time management and deal with procrastination.
Description
Citation
AVECHKINA, Y. Time management v práci manažera stavebního podniku v Bělorusku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Katsiaryna Sudakova - tajemník, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. Petr Skála, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Studentka seznámila členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo posouzení time managementu v práci manažera stavebního podniku v Bělorusku. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO