Formy a metody motivace ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku forem a metod motivace ve stavebničtí. Specifikuje stavební podnik a jeho prostředí, formy a metody zaměstnanců, vztahy a komunikaci se zaměstnanci. Obsahuje výzkum prováděný na stavebních společnostech a řízený rozhovor, který slouží jako podklad pro doporučení související s momentální problematikou.
The bachelor thesis focused on the issue of forms and methods of motivation in construction. It specifies the constuction company and its environment, forms and medhods of emloyess, workplace relations and comunication witth emloyees. It conpains investigation contucted on consturction companies and duided interview, whitch serves as a basic for related to current issues.
Description
Citation
BACHURA, M. Formy a metody motivace ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Katsiaryna Sudakova - tajemník, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. Petr Skála, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Student seznámil členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní byla analýza formy a metody motivace ve stavebnictví. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO