Význam a tvorba referenčních listů ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá významem a tvorbou referenčních listů ve vybraném stavebním podniku. V teoretické části jsou objasněna východiska řešené problematiky. Nejprve jsou vysvětleny základní pojmy týkající se referenčních listů a popsán jejich význam. V další kapitole je charakterizován stavební podnik, jeho činnosti a způsob získávání zakázek. V empirické části práce jsou prezentovány výsledky empirického šetření, které bylo realizováno mezi pracovníky stavebních firem a projekčních kanceláří. Na základě zjištěných vstupních hodnot byl proveden katalog referenčních listů na zakázky zpracované vybraným stavebním podnikem za posledních 10 let.
This bachelor thesis deals with the importance and creation of reference sheets in a selected construction company. The theoretical part explains the starting points of the problem. First, the basic concepts related to reference sheets are explained and their meaning is described. The next chapter characterizes the construction company, its activities and the method of obtaining contracts. The empirical part of the work presents the results of an empirical survey, which was conducted among employees of construction companies and design offices. Based on the identified input values was made a catalog of reference sheets for orders processed by a selected construction company for the last 10 years.
Description
Citation
HORÁK, M.  Význam a tvorba referenčních listů ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Aneta Oblouková - tajemník, Ing. Michal Mikulík - tajemník, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D., CA - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Závěrečnou práci obhajoval na dobré úrovni vyžadované pro bc. práce. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval dobře. Na otázky členů komise odpověděl na dobré úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl dobře. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na dobré požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO