Příprava stavební zakázky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je zpracování přípravy stavební zakázky z pohledu zhotovitele. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části je řešeno projektové řízení a jsou zde vymezeny důležité pojmy. V druhé části je problematika projektového řízení zrealizována na konkrétní stavební zakázce. Výstupem celé práce je zpracování dokumentů k přípravě stavební zakázky z pohledu zhotovitele.
The bachelor’s thesis aims to develop preparation documentation for the bulder’s purchase order from the builder’s perspective. The bachelor’s thesis is divided into two separate sections. In tje theoretical section of the thesis, the documentation resolves the project by highlighting the essential terms, processes and conditions. In the second section of the thesis, the project delivery conditions have been defined and implemented into a specific builder’s purchase order. The outcome of the thesis is to develop documentation as a base for preparing the builder’s purchase order.
Description
Citation
JELENOVÁ, K. Příprava stavební zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Mária Zúbková, PhD. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Patrik Sokol - tajemník, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. Martina Pavelková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO