Využití zdrojů EU pro financování investičního záměru v obci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší financování investičního záměru v obci Domašov u Brna. V teoretické části jsou rozebrána témata jako investice a hodnocení ekonomické efektivnosti. Dále je rozebrána teorie obce a nakládání s financemi v obecním rozpočtu. V praktické části je popsán způsob financování projektu „Vybudování chodníku na ulici Větrov a přechodu pro chodce přes sil. II/602 v obci Domašov“ a navrženy možné alternativy financování.
The bachelor thesis deals with the financing of a financial plan of village Domašov u Brna. In the theoretical part are described subjects as investment and evaluation of economic efficiency. Further/Furthermore, there is described theory of village and financial management of the municipality´s budget. The practical part of this thesis deals with "Construction of sidewalk on Větrov Street and pedestrian crossing across a road II/602 in a Domašov" and there are suggested possible alternatives of its financing.
Description
Citation
ROUSOVÁ, E. Využití zdrojů EU pro financování investičního záměru v obci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Daniela Špirková, PhD. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Yulia Shvets - tajemník, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - člen, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO