Analýza nákladů pasivních domů a domů s nulovou potřebou energie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce „Analýza nákladů pasivních domů a domů s nulovou spotřebou energie“ je zaměřena na použití přírodních materiálů v konstrukcích vhodných pro pasivní a nulové domy. Teoretická část popisuje pojmy související s výstavbou energeticky úsporných budov. Praktická část posuzuje vhodnost jednotlivých konstrukcí pro použití u pasivních a nulových domů. Dále jsou tyto konstrukce oceněny a vzájemně porovnány.
The bachelor thesis "Cost analysis of passive houses and houses with zero energy consumption" focuses on using natural materials in constructions suitable for passive and zero-energy houses. The theoretical part describes concepts related to the construction of energy-efficient buildings. The practical part assesses the suitability of each construction for use in passive and zero-energy houses. Furthermore, these constructions are valued and compared with each other.
Description
Citation
ŠIKLINGOVÁ, B. Analýza nákladů pasivních domů a domů s nulovou potřebou energie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Mária Zúbková, PhD. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Patrik Sokol - tajemník, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. Martina Pavelková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO