Stavebně technologická etapa založení bytového domu v Uherském Hradišti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je zpracování stavebně technologického projektu založení bytového domu v Uherském Hradišti. Objekt je založený na vrtaných pilotách, ŽB základových pásech a na základové desce. Práce obsahuje zpracování průvodní a technické zprávy, řešení širších dopravních vztahů, technologické předpisy pro zemní práce a základové konstrukce, kontrolní a zkušební plány. Dále je vypracovaný položkový rozpočet včetně výkazu výměr, časový plán, návrh strojní sestavy, návrh zařízení staveniště včetně technické zprávy a bezpečnost a ochrana zdraví při práci.
The goal of this bachelor thesis is to create the building-technological project of the apartment building substructure in Uherske Hradiste. The building is based on drilled piles, reinforced foundation strips and a foundation slab. The thesis contains a technical report, construction logistics, technological specifications for earth works and foundation constructions, an inspection and test plans. There is also provided item budget including bill of quantities, a construction schedule, a machine assembly proposal, design of the site equipment including the technical report and occupational safety and health protection.
Description
Citation
PELKA, J. Stavebně technologická etapa založení bytového domu v Uherském Hradišti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Alois Materna, CSc., MBA - předseda, Ing. Svatava Henková, CSc. - místopředseda, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Michal Brandtner - tajemník, Ing. Jan Mesiarkin - člen, Ing. Boris Biely - člen, Ing. Radka Kantová, Ph.D. - člen, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Student seznámil komisi se svou bakalářskou práci na téma stavebně technologická etapa bytového domu v Uherském hradsišti. Student seznámil komisi s umístěním řešené stavby a jejím dispozičním řešením. Student seznámil komisi se svým řešením základových konstrukcí konkrétně s technologickým předpisem pro základové konstrukce. Popsal fáze realizace základových konstrukcí. Dále popsal časovou stránku prováděných prací základových konstrukcí na řešené stavbě. Student seznámil komisi se svou koncepcí zařízení staveniště pro etapu spodní stavby. Student představil svůj návrh strojní sestavy pro betonáž základových konstrukcí. Ing. Jan Mesiarkin: Kdy může dojít k odbednění betonové konstrukce? Student odpoveděl dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO