Laserové skenování pro informační modelování budovy (BIM)

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá tvorbou informačního modelu budovy s využitím laserového skenování. V první části je popsáno laserové skenování, v druhé části využití BIM ve světě a v České republice. V další části je popsán postup tvorby modelu BIM budovy.
The diploma thesis deals with the creation of a building information model using laser scanning. The first part describes laser scanning, the second part describes the use of BIM in the world and in the Czech Republic. The next section describes the process of creating a building information model.
Description
Citation
JELÍNKOVÁ, H. Laserové skenování pro informační modelování budovy (BIM) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Hana Staňková, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jiří Bureš, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tomáš Volařík, Ph.D. - tajemník, doc. RNDr. Aleš Ruda, Ph.D. - člen, Ing. Alena Berková - člen, Ing. Tomáš Volařík, Ph.D. - člen, doc. Ing. Marian Rybanský, CSc. - člen, doc. Ing. Rudolf Urban, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Studentka představila svou diplomovou práci. Poté byly přečteny posudky vedoucího a oponenta. Studentka se vyjádřila k připomínkám oponenta. Následně se dotázal doc. Urban na LOD a dále na způsob připojení skenů. Doc. Rybanský se dotázal na obsah TZB. Ing. Berková se dotázala na výkresovou dokumentaci. Studentka reagovala
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO