Hodnocení ekonomické efektivnosti výstavby zelené střechy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce s názvem Hodnocení ekonomické efektivnosti výstavby zelené střechy, se zaměřuje na popis ekonomického hodnocení efektivnosti zelených střech, průběhu životního cyklu stavby a efektivnosti veřejných projektů. Práce je rozdělená na dvě části. V první části se práce zabývá popisem historie a současnost vývoje zelených střech, jejich dělení a možnosti financování. Druhá část tedy případová studie projektu popisuje modulový objekt, který se nachází v Rozdrojovicích. Tato část je zaměřena na jeho ocenění a konstrukčních nákladech. Případová studie obsahuje tři modelové střešní řešení, které jsou podrobně popsány a jsou mezi sebou porovnány.
This bachelor thesis bearing the name Evaluation of economic efficiency of green roof construction, focuses on the description of the economic evaluation of the efficiency of green roofs, the course of the construction life cycle ond the effectiveness of public projects. The work is divided into two parts. The first part deals with the description of the history and present of the development of green roofs, their division and financing options. The second part of the bachelor thesis case study describes a modular building located in Rozdrojovice. This part focuses on its valuation and construction costs. The case study contains three model roof solutions, which are described in detail and compared.
Description
Citation
BERKA, D. Hodnocení ekonomické efektivnosti výstavby zelené střechy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. - předseda, prof. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. Jakub Federla - tajemník, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher, Ph.D. - člen, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO