Bakalářská práce

Abstract
Výskum je zameraný na osobný projekt skúmania postupu a spôsobu ukončenia bakalárskej práce na Fakulte výtvarných umení VUT v Brne.
The research is focused on a personal project to explore the process and the way to complete the bachelor's thesis at the Faculty of Fine Arts, Brno University of Technology.
Description
Citation
KREHEĽOVÁ, K. Bakalářská práce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Intermediální a digitální tvorba
Comittee
Mgr. Martin Mazanec, Ph.D. (předseda) doc. MgA. Jan Šrámek, Ph.D. (člen) MgA. Jonáš Strouhal (člen) MgA. Valentýna Janů (člen) Mgr. et MgA. Barbora Lungová (člen) MgA. Ondřej Tobola (člen) MgA. Jan Mikoška (člen) MgA. Ivars Gravlejs, Ph.D. (člen) Mgr. Tomáš Javůrek, DiS. (člen) Mgr. Anežka Bartlová (člen) MgA. Tamara Moyzes (člen)
Date of acceptance
Defence
Na úvod obhajoby byly představeny posudky vedoucího a oponentky. Na posudky studentka reaguje formou inscenovaného rozhovoru, v němž mj. reaguje otázky týkající se motivací a průběhu práce. Prohazuje tak role – zde je dotazovanou, zatímco v bakalářské práci byla ona moderátorkou setkání a rozhovorů. Rozprava, která byla poté otevřena, se zabývala kritickou povahou práce. Autorka obhajuje rozhodnutí odklonit se od institucionální kritiky a jako hlavní náplň práce vidí podporu mezioborové spolupráce. V diskuzi mj. zazněly dotazy na formální řešení knihy (výstupu práce) a možných alternativních médií. Komise kladně hodnotila pojetí obhajoby formou rozhovoru i výrazný subjektivní vklad do textové části bakalářské práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO