KRÁTKÝ ČENICH

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vývojem náhubku pro psí plemena se zkráceným čenichem a analýzou legislativních, designových a materiálových řešení. Výsledkem práce je prototyp připravený k sériové výrobě.
The bachelor thesis deals with the development of a muzzle for dog breeds with a shortened muzzle and the analysis of legislative, design and material solutions. The result of the thesis is a prototype ready for mass production.
Description
Citation
PATEROVÁ, E. KRÁTKÝ ČENICH [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Design
Comittee
Mgr. Martin Mazanec, Ph.D. (předseda) doc. MgA. Jan Šrámek, Ph.D. (člen) MgA. Jonáš Strouhal (člen) MgA. Valentýna Janů (člen) Mgr. et MgA. Barbora Lungová (člen) MgA. Ondřej Tobola (člen) MgA. Jan Mikoška (člen) MgA. Ivars Gravlejs, Ph.D. (člen) Mgr. Tomáš Javůrek, DiS. (člen) Mgr. Anežka Bartlová (člen) MgA. Tamara Moyzes (člen)
Date of acceptance
Defence
Na úvod obhajoby studentka představila svou práci – prezentovala přípravné vzorky i realizace návrhů náhubků pro psy a obhájila přitom volby materiálů i designová řešení. K prezentaci studentka využila i vlastního psa přítomného na obhajobě. Následovalo představení posudků vedoucího a oponenta práce. Rozprava byla zahájena dotazy na konkrétní aspekty designu, výdrže produktu a prodyšnosti materiálu. Komise se během rozpravy také detailněji seznámila se studentčinou rešerší produktů dostupných aktuálně na trhu. Při obhajobě studentka vystupovala přesvědčivě a věcně reagovala na dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO