Návrh síťové infrastruktury Aero centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem síťové infrastruktury společnosti Aero Invest s.r.o. Návrh spočívá ve vytvoření kompletní dokumentace k následné implementaci počítačové sítě dle požadavků investora. Návrh obsahuje aktivní i pasivní prvky a způsob zabezpečení.
The bachelor's thesis deals with the design of the network infrastructure of the company Aero Invest s.r.o. The design consist of creating complete documentation for the subsequent implementation of a computer network according to the requirements of the investor. The design contains both active and passive elements and the method of security technologies.
Description
Citation
KADLEC, V. Návrh síťové infrastruktury Aero centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: 1. V požadavcích investora je i vytvoření bezdrátové sítě. Které zásuvky jsou určeny pro připojení access pointů? - Odpovězeno 2. Z požadavků investora nevyplývá, že by měly být z návrhu infrastruktury vyjmuty aktivní prvky. Máte pro ně nějaká doporučení? - Odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: 1.Bude postačovat 20 m chráničky kabelů do zdi pro všechny linky? - Odpovězeno 2. Stačí pouze 5 horizontálních organizérů, jak to máte v rozpočtu? Dle nákresů osazení rozvaděčů by jich mělo být 17. - Odpovězeno Otázky Komise: Ing. Rostislav Tesař: Bude Vaše řešení imlementováno u investora? - Odpovězeno Ing. Rostislav Tesař: Kdy jste zpracovával odhad nákladů na investici? Je stanovená cena v současné době reálná? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO