Podnikatelský záměr – založení fotoateliéru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského záměru pro založení Fotoateliéru v Brně. Práce je rozdělena do několika dílčích částí, a to části teoretické, analytické a praktické. Teoretická část se skládá zejména ze základních pojmů a definic, které slouží pro vypracování záměru. Analytická část se zaměřuje na vyhodnocení současné situace na trhu. Závěrem je v praktické části uvedená samotná realizace podnikatelského záměru.
This bachelor thesis focuses on the development of a business plan for the establishment of the Photo Studio in Brno. The work is divided into several parts - theoretical, analytical, and practical. The theoretical part consists mainly of basic concepts and definitions, which serve to develop the plan. The analytical part focuses on the evaluation of the current market situation. Finally, the practical part presents the implementation of the business plan.
Description
Citation
KRÁLOVÁ, L. Podnikatelský záměr – založení fotoateliéru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Jana Gláserová, Dr. (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Monika Hodinková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-20
Defence
Otázky vedoucího práce - nejsou Otázky oponenta práce - odpovězeno Dr. Gláserová: Jaký je vztah mezi ziskem a Cash-flow? Jakou povedete evidenci? O čem hovoří daňová evidence? - částečně odpovězeno Mgr. Musilová: Jakou konkrétní formu podnikání chcete zvolit? - odpovězeno Pozn. Ekonomická stránka bakalářské práce je slabší.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO