Návrh počítačové sítě pro rodinný dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem funkční počítačové sítě v rodinném domě. V první část práce se soustředí na analýzu současného stavu objektu, ve kterém bude návrh počítačové sítě realizován, je zde popsán aktuální stav objektu a materiály použity při stavbě. Následuje teoretická část, ve které jsou popsány všechny teoretická východiska, které se vztahují k problematice. V praktické části je zpracován návrh počítačové sítě a finanční zhodnocení projektu.
The thesis is focused on designing a computer network in a new family house. The first chapter is focused on analysis of the current state of the object, where the computer network is going to be build. The second chapter is focused on explaining theoretical basis that are related to the issue of designing a computer network. The last chapter is focused on choosing the right parts and putting them together to create a functional computer network.
Description
Citation
FABO, D. Návrh počítačové sítě pro rodinný dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: Jakou technologií bude přiveden internet, jak a kde bude zakončen, jak bude připojen do Vámi navrhované sítě? - Odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: Jak je řešena záruka (případně systémová záruka) na navržené řešení? - Odpovězeno Otázky Komise: doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D.: Jaké jednotky má "Přenosová rychlost"? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO