Návrh a vývoj elektronického obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
Authors
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a implementaci elektronického obchodu pro společnost, která sestavuje dárky s překvapením. Vybraný klient neměl vlastní webové stránky, takže pro udržení jeho konkurenceschopnosti na trhu bylo nutné vyvinout a implementovat webové stránky do provozu společnosti. Práce se zaměřuje na analýzu společnosti, požadavky a implementaci elektronického obchodu s požadovanými funkcemi.
This bachelor thesis focuses on the design and implementation of an e-commerce system for a company that makes surprise gifts. The selected client did not have its own website, so in order to remain competitive in the marketplace, it was necessary to develop and implement a website for the company's operations. This thesis focuses on the company's analysis, requirements and implementation of an e-commerce website with the required features.
Description
Citation
KIM, L. Návrh a vývoj elektronického obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Daniel Němec, Ph.D. (místopředseda) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Zuzana Janková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2022-06-20
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky komise: Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc: Při výběru řešení jsou pro Vás všechna kritéria stejně důležitá?- částečně zodpovězeno Na základě čeho jste se rozhodl pro vybrané řešení? - částečně zodpovězeno Co od Vašeho řešení předmětná firma očekává? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO