Jednotka pro sběr a zpracování signálů v systému dešťové vody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem desky pro zpracování signálu a dat v systému dešťové vody, návrhem vlastního napájecího zdroje a firmwaru. Hlavní deska obsahuje třináct vstupů senzorů a signálu, dále zdroj se čtřmi výstupy a spojení s ultrazvukovým modulem. Samotná jednotka spotřebuje 6 W. Práce popisuje návrh dílčích bloků a popis zapojení celého zařízení včetne programovací části.
The thesis describes the unit's design for signal acquisition in the rainwater recollection system, designing a power supply and a firmware. The mainboard contains thirteen inputs from sensors and signals, a power supply with four outputs and a connection to the ultrasound module. The board consumption is 6 W. The thesis also describes the design of every part of the control board and a programming approach.
Description
Citation
SLABÝ, V. Jednotka pro sběr a zpracování signálů v systému dešťové vody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
bez specializace
Comittee
RNDr. Vladimír Opluštil (předseda) doc. Ing. Robert Grepl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Krejsa, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Bohumil Král, CSc. (člen) mjr. Ing. Václav Křivánek, Ph.D. (člen) Ing. Josef Vejlupek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-20
Defence
Student ve vymezeném čase prezentoval svou diplomovou práci. Poté byly předneseny posudky a student odpověděl na otázky oponenta. Následně proběhla diskuze se členy komise vztahující se k diplomové práci, při které byly položeny následující dotazy: Jak je řešený firmware update když proces aktualizace selže? Popište detailněji architekturu celého systému. Jaké senzory v rámci soustavy využíváte? K čemu slouží? Podle názoru komise byla úroveň odpovědí vyhovující.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO