Evidenční systém se šablonami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce byla tvorba webového informačního systému, který slouží pro evidenci materiálů, dokumentů a generování výstupních dokumentů pro zákazníka. Aplikace byla rozdělena na klienta a server, kde server byl implementován pomocí C# ASP.NET Core 3.1 a klientská část pomocí frameworku React ve spojení s knihovnou Redux. Komunikace mezi klienty byla realizována pomocí websocketu knihovnou signalR. Serverová část aplikace byla následně testována automatickými testy. Klientská část byla testována podle diagramu případu užití. Při implementaci byl kladen důraz na využití generických tříd pro zjednodušení testovatelnosti a snazší možnosti rozšiřitelnosti celého systému. Informační systém je nasazen na firemním serveru v rámci IIS a testován na reálných uživatelích.
The aim of this work was to create a web information system, which is used to record materials, documents and generate output documents for the customer. The application was divided into a client part and a server part. The server part was implemented using C# ASP.NET Core 3.1 and the client part using the React framework in conjunction with the Redux library. Communication between clients was realized using a websock library signalR. The server part of the application was subsequently tested by automatic tests. The client part was tested according to the use case diagram. During the implementation, emphasis was placed on the use of generic classes to simplify testability and make it easier to extend the entire system. The information system is deployed on a corporate server within IIS and tested on real users.
Description
Citation
ŠESTÁK, P. Evidenční systém se šablonami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na otázky položené oponentem rozhodla práci hodnotit stupněm C - dobře. Otázky u obhajoby: Jakého typu je atribut validity a jaký typ indexu, o němž píšete na str. 15 pro něj byl použit? Proč byl indexován právě tento atribut? Informační systém měl být implementován s ohledem na budoucí rozšiřitelnost. S jakými rozšířeními do budoucna počítáte?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO