Mobilní aplikace pro správu zařízení v IoT

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Hlavným výstupom tejto práce je vytvorenie Angular modulov do systému firmy Logimic. Tieto moduly predstavujú jednotlivé elementy mobilnej aplikácie pre správu zariadení v IoT. Užívateľské rozhranie aplikácie ponúka užívateľovi lepší prehľad stavov zariadení a senzorov ako súčasný vzhľad. Jednoduchými krokmi môžu poslať servisnú požiadavku na senzor či zariadenie, ktoré je v poruchovom stave. V tejto práci bola prevedená analýza súčasného stavu zobrazenia senzorov, na základe ktorej boli vytvorené návrhy na zlepšenie súčasných nedostatkov vo vzhľade. Implementácia je prevedená pomocou webového rámca Angular s využitím knižnice PrimeNG. Práca zahŕňa testovanie aj samotnú integráciu vytvorených modulov do súčasného systému firmy Logimic.
The main goal of this thesis is the creation of Angular modules for the system of Logimic company. These modules represent the elements of the system's mobile user interface and aim to provide an improved user experience in terms of the system's interface and usability. The system provides an overview of sensor states with the ability to easily send service requests. In this thesis I have analyzed the system's current state and proposed suggestions for improvements. The implementation of these improvements were done by using Angular framework and PrimeNG library. The thesis also contains the testing and integration of these modules into the current system of Logimic company.
Description
Citation
COLNÍKOVÁ, I. Mobilní aplikace pro správu zařízení v IoT [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Zdůvodněte, proč jste si vybrala framework Angular pro tvorbu webové aplikace? Definujte typického uživatele aplikace a specifikujte, kdy a jak bude aplikaci používat, bude ji používat spíše na mobilu v terénu nebo spíše na počítači? Jaký modul je podle Vás pro uživatele nejdůležitější a proč?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO