Informační systém výzkumné organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Předmětem práce je vývoj webového informačního systému k administrativnímu řízení výzkumných projektů v rámci infrastruktury CIISB. Mezi nejdůležitější funkce systému patří evidence žádostí o projekty, jejich ověřování, plná podpora emailové komunikace, řízení stavů projektů a správa dokumentů. Maximální automatizace administrativních procesů a neomezená rozšiřitelnost jsou stěžejními vlastnostmi systému. V implementaci převažuje programovací jazyk C# a související technologie s otevřeným kódem od společnosti Microsoft. Text práce provází čtenáře všemi fázemi základního vývojového cyklu softwaru vyjma nasazení a údržby.
This work aims to develop a web information system capable of handling administrative processes within research projects of the CIISB infrastructure. Base functionality of the system consists of project registration, reviews, full support of the communication via email, controlling projects' statuses and managing documents. Maximal automation of administrative processes and unlimited extensibility are key aspects of the system. The implementation is lead by C# programming language and related open source technologies from Microsoft. The text of the thesis accompanies the reader through all phases of the basic software development cycle except deployment and maintenance.
Description
Citation
VEVERKA, R. Informační systém výzkumné organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných (např. k praktickému využití dosažených výsledků či poskytovaným službám). Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B - velmi dobře. Otázky u obhajoby: V práci píšete, že váš systém komunikuje s externím rezervačním systémem. Popište tento systém a uveďte, jak probíhá komunikace s tímto systémem.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO