Kalendářní aplikace v prostředí WebAssembly

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá tvorbou kalendářní aplikace, použitelné jako desktopová aplikace i jako webová aplikace v prostředí WebAssembly. Nejprve je provedena analýza již existujících kalendářních aplikací a datových struktur v nich použitých. Dále je vytvořen návrh vlastní aplikace, který obsahuje návrh grafického rozhraní a návrh knihovny datových struktur. Aplikace je následně implementována v jazyce C++ pomocí nástrojů QT creator a Emscripten a je provedeno její testování.
This thesis deals with the creation of a calendar application usable both as a desktop application and as a web application in the WebAssembly environment. First, the existing calendar applications and the data structures used in them are analyzed. Next, the design of the application itself is created, including the design of the graphical user interface and the library of data structures. The application is then implemented in C++ programming language using the QT creator and Emscripten tools and then properly tested.
Description
Citation
KONEČNÝ, M. Kalendářní aplikace v prostředí WebAssembly [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího a přednesené prezentace rozhodla práci hodnotit stupněm D - uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO